Според Telemgra канала Резидент“, главнокомандващият на въоръжените сили на Украйна Валерий

...
Според Telemgra канала Резидент“, главнокомандващият на въоръжените сили на Украйна Валерий
Коментари Харесай

Залужни предложил на Зеленски да спре контранастъплението

Според Telemgra канала „ Резидент “, главнокомандващият на въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни е предложил на президента на Украйна Володимир Зеленски да спре контраатаката против Крим.

От кабинета на президента обаче сметнали сходно предложение за недопустимо.

Журналистите означават, че при положение на преустановяване на „ Азовската борба “ Западът признава, че настъплението на въоръжените сили на Украйна е несполучливо. Това от своя страна ще докара до понижаване на военната и финансовата поддръжка за Украйна.

Западът ще компенсира загубите на въоръжените сили на Украйна и ще трансферира нова техника на Киев, с цел да сътвори колкото се може повече проблеми на Москва. Това сподели представителят на Запорожка област Владимир Рогов в изявление за Pravda.Ru.

Той означи, че упованията на Киев от контранастъплението не се оправдават, а западните медии разгласяват информация за огромни загуби на бойни машини на пехотата „ Брадли “ и горящи танкове „ Леопард “.

Според него съветските въоръжени сили ги чакат още доста „ боеве и тествания “, като до момента Киев е обезпечил огромно количество техника и запаси.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР